User account

Pierre Guyotat

Pierre Guyotat

Other texts by Pierre Guyotat for DIAPHANES
Bibliography
  • English
  • 2016
    The Prison, Zürich, diaphanes
  • French
  • 2014
    Joyeux animaux de la misère, Paris, Gallimard
  • 2011
    Leçons sur la langue française, Paris, Léo Scheer
  • 2010
    Arrière-fond, Paris, Gallimard
  • 2007
    Formation, Paris, Gallimard
  • 2006
    Coma, Paris, Mercure de France
  • 2005
    Carnets de bord, vol. 1 (1962-1969), Paris, Léo Scheer
  • 2003
    Préface à Éric Rondepierre, photographie artistique, Paris, Léo Scheer
  • 2000
    Progénitures, Paris, Gallimard
  • 2000
    Explications, Paris, Léo Scheer
  • 1984
    Le Livre, Paris, Gallimard
  • 1984
    Vivre, recueil de textes (1971-1983), Paris, Denoël
  • 1975
    Prostitution, Paris, Gallimard
  • 1972
    Littérature interdite, Paris, Gallimard
  • 1970
    Éden, Éden, Éden, Paris, Gallimard
  • 1967
    Tombeau pour cinq cent mille soldats, Paris, Gallimard
  • 1964
    Ashby, Paris, Seuil
  • 1961
    Sur un cheval, Paris, Seuil
  • German
  • 1985
    Ich gestatte mir die Revolte, in: Debatte, 17, München, Matthes & Seitz
  • 1979
    Körpersprache, in: Bettina Best, Ich lebe alleine, München, Matthes & Seitz
  • war
  • memory
  • youth
  • violence
  • homosexuality
  • avant-garde
  • cruelty
  • autobiography
  • eroticism
  • childhood
  • post-war period
  • occupation period
  • literature
  • France
  • war experience